Η Επιχείριση
Αγγελίες Σκύλων
9
page-template-default,page,page-id-9,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

Είμαστε η πρώτη εταιρεία σε αξιοπιστία και λειτουργικότητα , αποσπώντας κάθε χρόνο μόνο βραβεία και επαίνους γι αυτό που ξέρει και δίνει στους ανθρώπους της εδώ και πολλά χρόνια.

Έχοντας το μεγαλύτερο πελατολόγιο με χιλιάδες ευχαριστημένους-ευτυχισμένους πελάτες. Ασχολείται με όλα τα ζώα, μα το κύριο βάρος της είναι η εύρεση και πώληση των σκύλων.

Επιλεγμένα από τους καλύτερους εκτροφείς της Ουγγαρίας και της Ευρώπης κατόπιν σχολαστικής έρευνας από ειδικευμένους κυνολογους, κτηνιάτρους και εκπαιδευτές της εταιρείας.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η μοναδική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με το μεγαλύτερο , ενημερωμένο , καταρτισμένο και ειδικευμένο team.

import

Με τέλεια μορφολογία και χωρίς γενετικά προβλήματα από γονείς αρίστους η εκθεσιακούς βραβευμένους. Α’ CLASS. Καθαρόαιμα 100% . Μόνο Α’ επιλογής.
Αποστέλλονται πανελλαδικά με απολυτή ασφάλεια και ειδικά μποξ μεταφοράς από την πρώτη σε πώλησης και αξιοπιστία εταιρεία εύρεσης σκύλων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

gaat

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Θα σας δείξουμε πως να φροντίζετε το κατοικίδιό σας. Αποβλέπουν σε σας. Μην τα αφήνετε μόνα τους.

shutteock_1

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Χρειάζονται το ενδιαφέρον σας και την προσοχή σας. Θα σας βοηθήσουμε για να μην νιώθουν παραμελημένα

kwejhtvkj

ΑΓΑΠΗ

Χρειάζονται την αγάπη σας. Θα σας δείξουμε πως να αφιερώνετε ποιοτικό χρόνο στο κατοικίδιό σας.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ANIMALS PLANET

Όλα τα σκυλάκια που φέρνει προς διάθεση, είναι μόνο 3Αclass. Όλα συνοδεύονται από το pet – passport, ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip) , πρώτο εμβόλιο, αποπαρασιτωση, διπλό κτηνιατρικό έλεγχο και γραπτή εγγύηση τριπλής υπόστασης.

 

Επιλεγμένα από τους καλύτερους εκτροφείς της Ουγγαρίας και της Ευρώπης κατόπιν σχολαστικής έρευνας από ειδικευμένους κυνολογους , κτηνιάτρους και εκπαιδευτές της εταιρείας.

Why-dogs-eat-gr